Follow Me on Twitter

Seni Ukir Buah Labu yang AMAZING

Artis Ray Villafane yang mencipta semua labu - labu yang super realistic bagi mata kita. Memang gempak















Gambar Birds Eye View Kaabah Yang AMAZING

1 perkataan sahaja, SUBHANALLAH!!

Hukum SULA Ke Atas Pelaku Zina Berdasarkan Hukum HUDUD???!!

Yup! Memang itulah jawapan yang diberikan oleh seorang artis Malaysia, Enot. Sejak bila pulakla hukuman SULA dikenakan terhadap pelaku zina. Sepatutnya 100 kali sebatan bagi pelaku zina yang belum berkahwin dan rejam dgn batu sampai mati bagi pelaku zina yang sudah berkahwin. Jawapan yg die bagi sangat jahil dan tidak masuk akal. Adoi! Apela nak jadi dengan artis zaman sekarang??!!



Kenapa la wartawan Sinar harian neh pegi tanye soalan camneh kat artis Malaysia? Kan lebih bagos tanye soalan neh dekat para - para alim ulama yang lebih banyak berilmu daripada diorang.


Selamat Menyambut Bulan Ramadhan dan Berpuasa !


Kepada seluruh umat Islam di dunia ini, Admin ingin mengucapkan selamat berpuasa dan menyambut bulan Ramadhan. Banyakkanlah membuat amal ibadat dalam bulan ini dan jangan ponteng puasa. Kalau boleh set alarm awal - awal supaya senang dapat bangun cepat dan bersahur.










Warga Emas menyambut Hari Kelahiran yang Ke-100 Tak Pernah Minum Kopi


Saad Jasin memiliki rahsia tersendiri untuk kekal sihat walaupun usia sudah lanjut dan dia tak pernah memakan makanan bergoreng dan tidak minum kopi. Hari Kelahiran Saad diraikan oleh anggota keluarganya seramai 76 orang di rumahnya di Kampung Paya Guring.

Korang bolehla amalkan apa yang pak cik nih amalkan setiap hari untuk kekalkan kesihatan badan korang.

"Saya tidak pernah makan makanan bergoreng dan minum kopi kerana ia melemahkan anggota badan dan tulang.

"Saya hanya makan nasi berlauk dan minum air kosong dan teh sahaja setiap hari.

"Bagi mengelak badan jadi bongkok, saya bangun pagi dengan duduk perlahan-lahan sebelum berjalan.

"Elak bangun dengan keadaan tergesa-gesa yang boleh mengejutkan tulang kita,"



P/S : Walaupon umur dah 100, pak cik nih masih lagi mampu berjalan kaki sejauh 5 kilometer setiap hari dan masih kuat bekerja. Respect la pak cik!








Lepak dulu kat blog nih lama - lama sikit, ade banyak lagi cerita - cerita lawak dan gossip - gossip panas artis yang korang tak bace lagi kat blog nih.

Blog Widget by LinkWithin