Follow Me on Twitter

Ala-Hai! Kereta Baru Bapakku

Jeng - jeng...entry kali ni pasal kereta pulak la kan....asyik bende yang tak berfaedah jer....baik buat topik kegemaran lelaki kaya masa kini...hehehe.....tengok la kereta yang baru bapak aku angkat kat kedai!!






Ini harganyer nak cecah 40 ribu la oi...
maklumlah custom bodykit, Shinny Rim, Custom Hood n HKS sponsor tuh beb!!

Kalau korang suka post Admin,

Subscribe Blog ini melalui Email:

Tekan link ini untuk Melanggan Lawak dan Gossip harian anda melalui Email daripada "Ala-Hai!", supaya anda tidak terlepas daripada berita - berita atau gossip panas artis tempatan kita dan lawak yang mampu membuatkan anda kering gusi

1 comments:

wikwiki said...

pergh..tak leh handle seyh..
side skirt men salotape..
sure terselak..
har..har..har

Post a Comment

Lepak dulu kat blog nih lama - lama sikit, ade banyak lagi cerita - cerita lawak dan gossip - gossip panas artis yang korang tak bace lagi kat blog nih.

Blog Widget by LinkWithin