Follow Me on Twitter

Ala-Hai! Anjing Yang Comel

Entry kali ini kita orang nak cerita pasal anjing yang menaiki motor dengan tuannya....yang peliknya macam mane la anjing nih boleh je duduk situ senyap - senyap...tak percaya betul la aku dengan gambar kat bawah nih...

Alamak!


Alamak!




Kalau korang suka post Admin,

Subscribe Blog ini melalui Email:

Tekan link ini untuk Melanggan Lawak dan Gossip harian anda melalui Email daripada "Ala-Hai!", supaya anda tidak terlepas daripada berita - berita atau gossip panas artis tempatan kita dan lawak yang mampu membuatkan anda kering gusi

4 comments:

wikwiki said...

haha,,
memang comel..

Robiatul Adaweyah Saad said...

Hahahaha...Kunun pakai helmet slamat ah...
Skali tuan dye lupe diri...
Bawak laju...
Mau ttgl blakang jerk...huhuhuhu

Ala-hai said...

comel sangat macam beruk....hihihi

Anonymous said...

comel sesangAT.... ^___^

Post a Comment

Lepak dulu kat blog nih lama - lama sikit, ade banyak lagi cerita - cerita lawak dan gossip - gossip panas artis yang korang tak bace lagi kat blog nih.

Blog Widget by LinkWithin