Follow Me on Twitter

Ala-Hai! Budak Perempuan Tunjuk Jari Tengah



Apela nak jadi ngan budak permpuan nih....mak bapak die x beri didikan penuh ke??






Kalau korang suka post Admin,

Subscribe Blog ini melalui Email:

Tekan link ini untuk Melanggan Lawak dan Gossip harian anda melalui Email daripada "Ala-Hai!", supaya anda tidak terlepas daripada berita - berita atau gossip panas artis tempatan kita dan lawak yang mampu membuatkan anda kering gusi

9 comments:

Anonymous said...

silly little girl

Anonymous said...

poor grandma lol...

Anonymous said...

OMG!!!

Anonymous said...

mane la adab budak kecik nih..??
sedih aku tengok!

Anonymous said...

bad girl!!

Anonymous said...

kesian nenek tua nih!! x berdose pown!

wikwiki said...

perghh..
selamba jea hulur jari tngah..mcm bg sedekah plak..

Ala-hai said...

haha....tu cara diorang kot...hahaha

Anonymous said...

qwqe

Post a Comment

Lepak dulu kat blog nih lama - lama sikit, ade banyak lagi cerita - cerita lawak dan gossip - gossip panas artis yang korang tak bace lagi kat blog nih.

Blog Widget by LinkWithin