Follow Me on Twitter

Ala-Hai! Gambar Hantu Pochong

Berani Tengok??!



Seramnyer gambar nih.......takut nak mampos!! jangan la memain amik gamba ye...kang gambar lain lak yang tertangkap!!







Kalau korang suka post Admin,

Subscribe Blog ini melalui Email:

Tekan link ini untuk Melanggan Lawak dan Gossip harian anda melalui Email daripada "Ala-Hai!", supaya anda tidak terlepas daripada berita - berita atau gossip panas artis tempatan kita dan lawak yang mampu membuatkan anda kering gusi

5 comments:

Anonymous said...

Seram Siot

Anonymous said...

mak ai...selambe je posing situh!

Anonymous said...

slmber glerr pochong 2..

wikwiki said...

arr..naseb bek aku layan pagi..kalau mlm..

Anonymous said...

mcm tipu jekk gambo nie

Post a Comment

Lepak dulu kat blog nih lama - lama sikit, ade banyak lagi cerita - cerita lawak dan gossip - gossip panas artis yang korang tak bace lagi kat blog nih.

Blog Widget by LinkWithin