Follow Me on Twitter

Ala-Hai! Kereta Zaman Depan

Zaman moden sekarang nih orang Jepun dan buat macam - macam ciptaan baru untuk zaman akan datang......kali ini orang Jepun buat kereta pulak....Sama - samalah kite tengok kehebatan dan kreatif nyer orak orang Jepun nih..















Bile manusia dah dapat idea baru...inilah jadi...kereta dah lawa - lawa, kemas, kecil dan bergaya diorang ubah jadi kereta macam batman la.....alamak! ape la nak jadi ngan manusia zaman skarang nih....lagipun kereta macam nih boleh ke pandu kat jalan raya???




Kalau korang suka post Admin,

Subscribe Blog ini melalui Email:

Tekan link ini untuk Melanggan Lawak dan Gossip harian anda melalui Email daripada "Ala-Hai!", supaya anda tidak terlepas daripada berita - berita atau gossip panas artis tempatan kita dan lawak yang mampu membuatkan anda kering gusi

7 comments:

Wong Haw Han said...

This is an art from the crazy Japs...

YULI said...

what the?? that looks so weird. it looks like a big insect! :D

KY said...

lol awesome!

sah90 said...

...
Design boleh tahan..

w said...

ni nak g mane nih..terbng ke??
haha..ur right Haw Han..
radical art from the Japs..

wikwiki said...

nape nick aku tnggal w jea tu..
teruk gak typing error aku ni..
huhu..

Ala-hai said...

g la blajar typing lek wikwiki...hahaha

Post a Comment

Lepak dulu kat blog nih lama - lama sikit, ade banyak lagi cerita - cerita lawak dan gossip - gossip panas artis yang korang tak bace lagi kat blog nih.

Blog Widget by LinkWithin