Follow Me on Twitter

Ala-Hai! Madagascar Penguin Is Horny

Alamak!






Kalau korang suka post Admin,

Subscribe Blog ini melalui Email:

Tekan link ini untuk Melanggan Lawak dan Gossip harian anda melalui Email daripada "Ala-Hai!", supaya anda tidak terlepas daripada berita - berita atau gossip panas artis tempatan kita dan lawak yang mampu membuatkan anda kering gusi

2 comments:

ruziman said...

laaa..nama sama.patotla marah2..ni siapa?
alamak.com pn org da amik..

Mushiekilla said...

pakai la yang laen...nape ko nak pakai aku nyer lak?

Post a Comment

Lepak dulu kat blog nih lama - lama sikit, ade banyak lagi cerita - cerita lawak dan gossip - gossip panas artis yang korang tak bace lagi kat blog nih.

Blog Widget by LinkWithin