Follow Me on Twitter

Ala-Hai! Questions That Will Never Have An Answer

Inilah dia soalan - soalannyer...

1. Berapa kali dah korang tekan mouse korang?

2. Berapa kali korang bernafas?

3. Berapa kali korang kelip mata korang?

4. Berapa video dah korang tengok kat Youtube?

5. Berapa jauh dah korang berjalan?

6. Berapa jam dah korang tidur?

7. Berapa banyak soalan matematik korang dah selesaikan?

8. Berapa banyak huruf korang taip kat keyboard korang?

9. Apa yang korang makan 2 minggu lepas?

10. Berapa kali korang semua menghadap komputer korang?


okay...tu semua soalan yang datang spotan dari otak aku..betul ke teori cikgu korang yang "Every Question Have An Awnser"??....same - samelah yer korang pulas otak korang supaya dapat jawab 10 soalan berikut...





Kalau korang suka post Admin,

Subscribe Blog ini melalui Email:

Tekan link ini untuk Melanggan Lawak dan Gossip harian anda melalui Email daripada "Ala-Hai!", supaya anda tidak terlepas daripada berita - berita atau gossip panas artis tempatan kita dan lawak yang mampu membuatkan anda kering gusi

6 comments:

Anonymous said...

susah gile siot soalan nih sume!
lol

Anonymous said...

pweh!! pnat otak memikir.!! lol

Anonymous said...

penat otak memikir!! lol

Anonymous said...

ne ko dpt soalan cmne beb....
pnt pk ea..

wikwiki said...

perghh..cemanalah kau leh terpikir soklan mcm ni nih??hak..hak..
aku try nak jwb gak..

Anonymous said...

satu lagi soklan paling susah... bape kali korang kentut selama ni dan bape kali dah org hidu kentut ko? Lol

Post a Comment

Lepak dulu kat blog nih lama - lama sikit, ade banyak lagi cerita - cerita lawak dan gossip - gossip panas artis yang korang tak bace lagi kat blog nih.

Blog Widget by LinkWithin