Follow Me on Twitter

Ala-Hai! Akibat Tak Pakai Seluar Dalam [18SX]






Pengajaran dari gambar kat bawah ini adalah : PAKAI SELUAR DALAM KETIKA BERMAIN BOLA SEPAK.





Kalau korang suka post Admin,

Subscribe Blog ini melalui Email:

Tekan link ini untuk Melanggan Lawak dan Gossip harian anda melalui Email daripada "Ala-Hai!", supaya anda tidak terlepas daripada berita - berita atau gossip panas artis tempatan kita dan lawak yang mampu membuatkan anda kering gusi

7 comments:

aduka said...

hahaha..
klakar gile..

Zon Artis said...

hahaha.. boleh plak dia tak pakai spander time game.. ni namanya cari nahas sendiri. kui3..

kingston said...

memang memalukan sangat2 la orang nih

kingston said...

nasib baik selak seluar jer...kalo tertarik seluar..amik ko..ngan bontot2 skali nampak

Ala-hai said...

huhuhu....nuat malu je kan...hahha

-PraV- said...

wtf.. lol

Anonymous said...

mak die lpe srung kn srung dlm 2...

Post a Comment

Lepak dulu kat blog nih lama - lama sikit, ade banyak lagi cerita - cerita lawak dan gossip - gossip panas artis yang korang tak bace lagi kat blog nih.

Blog Widget by LinkWithin