Follow Me on Twitter

Ala-Hai! Alat Yang Khas Untuk Wanita

Hehe...Ingat kaum lelaki je yang mampu kencing atau buang air kecil secara berdiri...Sekarang dalam zaman moden nih ape - ape pon boleh terjadi...Contoh macam alat di bawah ini yang direka khas untuk kaum wanita..Senang dan menjimatkan masa....hahaha









Kalau korang suka post Admin,

Subscribe Blog ini melalui Email:

Tekan link ini untuk Melanggan Lawak dan Gossip harian anda melalui Email daripada "Ala-Hai!", supaya anda tidak terlepas daripada berita - berita atau gossip panas artis tempatan kita dan lawak yang mampu membuatkan anda kering gusi

3 comments:

Zero said...

haha....memang cantik design

wikwiki said...

woo..panjang bebenor..mesti mahal

Ala-hai said...

tu yang special ckit

Post a Comment

Lepak dulu kat blog nih lama - lama sikit, ade banyak lagi cerita - cerita lawak dan gossip - gossip panas artis yang korang tak bace lagi kat blog nih.

Blog Widget by LinkWithin