Follow Me on Twitter

Ala-Hai! Bila Artis Malaysia Over Berso-sial

Inilah ape yang terjadi bila Arits Malaysia dah bersosial terlebih..sadih dan sayu hati aku tengok gambar - gambar mereka....boleh pulak isap rokok ngan minum arak...ape diorang ingat arak tuh macam Air Sirap Bandung ke?...boleh pegang sini sana, minum sesuka hati....Anyway..ape pandangan korang pasal artis Malaysia masa kini??


CLICK READ MORE KALAU KORANG NAK TEGOK GAMBAR ARTIS BERSOSIAL




Hahahaha....kesian korang kene tipu lagi...huhuuu....





Kalau korang suka post Admin,

Subscribe Blog ini melalui Email:

Tekan link ini untuk Melanggan Lawak dan Gossip harian anda melalui Email daripada "Ala-Hai!", supaya anda tidak terlepas daripada berita - berita atau gossip panas artis tempatan kita dan lawak yang mampu membuatkan anda kering gusi

1 comments:

Anonymous said...

oh kamu samakan artis malaysia dgn babi ye...nnti kamu...

Post a Comment

Lepak dulu kat blog nih lama - lama sikit, ade banyak lagi cerita - cerita lawak dan gossip - gossip panas artis yang korang tak bace lagi kat blog nih.

Blog Widget by LinkWithin