Follow Me on Twitter

Ala-Hai! Budak Paling Bengap Guna Komputer



Gambar di atas adalah contoh betapa sengalnyer orang yang tak reti atau tak tahu pakai komputer. CAPS LOCK pon tak reti nak off kan.....hahaha



Kalau korang suka post Admin,

Subscribe Blog ini melalui Email:

Tekan link ini untuk Melanggan Lawak dan Gossip harian anda melalui Email daripada "Ala-Hai!", supaya anda tidak terlepas daripada berita - berita atau gossip panas artis tempatan kita dan lawak yang mampu membuatkan anda kering gusi

2 comments:

Zon Artis said...

ni dah mcm kes azwana alia ni :D

Ala-hai said...

hahaha.....lebih kurang la...

Post a Comment

Lepak dulu kat blog nih lama - lama sikit, ade banyak lagi cerita - cerita lawak dan gossip - gossip panas artis yang korang tak bace lagi kat blog nih.

Blog Widget by LinkWithin