Follow Me on Twitter

Ala-Hai! Cari Menantu??




Cepat - cepat....kalo korang wanita yang sedang membaca post nih....berkelayakan...call la makcik tuh...bukan senang nak promote anak yang masih teruna macam nih...huhu



Kalau korang suka post Admin,

Subscribe Blog ini melalui Email:

Tekan link ini untuk Melanggan Lawak dan Gossip harian anda melalui Email daripada "Ala-Hai!", supaya anda tidak terlepas daripada berita - berita atau gossip panas artis tempatan kita dan lawak yang mampu membuatkan anda kering gusi

8 comments:

TokDon said...

.enjoy bila baca

Ikhwan said...

layann!~~

awinsjclarke said...

ahakz.. ada gak poster camni kan!

..::..ein..::.. said...

wahaha..klakar je wat iklan mcm 2..cian mcik 2 kan..nak sgt bermenantu

Zero said...

memang malu la anak diorang ni kan...

din said...

selamat

Ala-hai said...

buat malu jek.....hahaha

alkisah said...

mesti hensem tahap tak ingat anak teruna dia nih..try wat ikaln tv3 plaks..xpun msk je program mencari menantu tu..

Post a Comment

Lepak dulu kat blog nih lama - lama sikit, ade banyak lagi cerita - cerita lawak dan gossip - gossip panas artis yang korang tak bace lagi kat blog nih.

Blog Widget by LinkWithin