Follow Me on Twitter

Ala-Hai! Gaduh Pakai Pedang Samurai

Perggh...diorang ni kalo gaduh betul - betul pakai pedang samurai....ngeri den tengok gambar nih...Brutal gila diorang nih



CLICK READ MORE KALAU NAK TENGOK GAMBAR...JANGAN MUTAH KALAU TENGOK...BAWAK BALDI LETAK DEKAT SEBELAH KORANG












Kalau korang suka post Admin,

Subscribe Blog ini melalui Email:

Tekan link ini untuk Melanggan Lawak dan Gossip harian anda melalui Email daripada "Ala-Hai!", supaya anda tidak terlepas daripada berita - berita atau gossip panas artis tempatan kita dan lawak yang mampu membuatkan anda kering gusi

6 comments:

Ikhwan said...

benda biasa bgi seorg yakuza..

ADMIN said...

Seram woo...aku ngengok!!

-PraV- said...

yeah
i did dat last nite
i cincang dia betul-betul
when i attacked my roast chicken
haahaha
lol

Anonymous said...

gler babi r ......
gado kt ne nie ??

Anonymous said...

true warrior,,really respect him

Amim said...

fuhh, memang ngeri... pedang samurai woo..

Post a Comment

Lepak dulu kat blog nih lama - lama sikit, ade banyak lagi cerita - cerita lawak dan gossip - gossip panas artis yang korang tak bace lagi kat blog nih.

Blog Widget by LinkWithin