Follow Me on Twitter

Ala-Hai! Gambar Yang Tidak Beradab Di Bulan Puasa



Pejam Celik pejam celik dah genap seminggu kita umat Islam berpuasa. Jadi setakat ini korang semua puasa penuh tak?? Ade ponteng?? Makan Pringles dalam tandas ke?? . Kalau ada cepat - cepat la bertaubat ya.

Gambar kat bawah ini menunjukkan betapa tidak beradab nyer diorang nih. Sanggup dia buat macam ni kat kita...huhuhu...

Same - Samelah kita tengok yer gambar tuh



Wahh!! Memang kurang ajar diorang nih....hahahahaa





Ouch!! Sedapanyer aiskrim nih.. Tekak dah kering nih


Hmm...Sotong goreng...lagi lapar rase





Oh!! Ayam golek datang bergolek masa time puasa nih





Satay nih nampak sedap kalo makan time buka nnti...




Ha!! macam mane korang rase sekarang.?? Lapar lagi tak?? hehehe....mestilah lapar kan...sape yang tak lapar mase bulan puasa ni tak puasa la namenyer tuh...huhuhu







Kalau korang suka post Admin,

Subscribe Blog ini melalui Email:

Tekan link ini untuk Melanggan Lawak dan Gossip harian anda melalui Email daripada "Ala-Hai!", supaya anda tidak terlepas daripada berita - berita atau gossip panas artis tempatan kita dan lawak yang mampu membuatkan anda kering gusi

2 comments:

wikwiki said...

kuang hajao ko...kecuh aku siot...memang tak beradap lansung..anak sapo lah ni

Ala-hai said...

hohoo....seadp x??

Post a Comment

Lepak dulu kat blog nih lama - lama sikit, ade banyak lagi cerita - cerita lawak dan gossip - gossip panas artis yang korang tak bace lagi kat blog nih.

Blog Widget by LinkWithin