Follow Me on Twitter

Ala-Hai! Jom Buka Puasa Dengan Roti Di Tesco

Di bulan Ramadhan ini marilah kita sama - sama berbuka puasa dengan roti yang dibuat khas menggunakan dua - dua belah tangan seorang manusia. Korang makan la yer roti nih...Admin dah kenyang...baru lepas sahur...hihihi....



TENGOK GAMBAR

Ummpphh!! Nampak Sedap Je..





Korang nampak tak ape yang Admin Nampak???




Ha!! Nampak pon...Nak makan tak??



Memang sedap roti ni kalo makan...hihihi...cam mane la boleh sesat cicak seekor dalam roti nih??? kesian cicak tuh....tak dapat dia bernafas...

Kalau korang suka post Admin,

Subscribe Blog ini melalui Email:

Tekan link ini untuk Melanggan Lawak dan Gossip harian anda melalui Email daripada "Ala-Hai!", supaya anda tidak terlepas daripada berita - berita atau gossip panas artis tempatan kita dan lawak yang mampu membuatkan anda kering gusi

5 comments:

Anonymous said...

Ala MAk! cicak. hehe

-N e Y r A- said...

mana ek...mana cicak...ishh xnampak

..::..ein..::.. said...

eeee....geli nyee...x blh tgk...

Ala-hai said...

geli2 pon tengok jugak korang....hehehe

Sonic said...

wahh....first time admin balas komen ye...hehehe

Post a Comment

Lepak dulu kat blog nih lama - lama sikit, ade banyak lagi cerita - cerita lawak dan gossip - gossip panas artis yang korang tak bace lagi kat blog nih.

Blog Widget by LinkWithin