Follow Me on Twitter

Ala-Hai! Jom Teka Fungsi Device Ini



Entry kali ini Admin nak bagi kepala korang pecah sedikit..dalam banyak bende lawak yang ade kat dunia nih..bende ni jugak Admin post..hehehe..Kalo korang pandai korang leh teka ape fungsi device kat bawah tuh...Teka dulu baru tekan Read More..




Dapat Teka??















Haa...dapat pon teka...yes


Heee...dah tau blom fungsi device kat atas tuh??? kalo dah tau cepat - cepat g bli pastu bagi kucing atau anjing korang matting....nnti korang leh rakam pastu post kat youtube ker....myspace ke....anyway comment bebanyak tau!!


Kalau korang suka post Admin,

Subscribe Blog ini melalui Email:

Tekan link ini untuk Melanggan Lawak dan Gossip harian anda melalui Email daripada "Ala-Hai!", supaya anda tidak terlepas daripada berita - berita atau gossip panas artis tempatan kita dan lawak yang mampu membuatkan anda kering gusi

2 comments:

hungheykwun said...

sicko

kinah said...

HEBAT...

Post a Comment

Lepak dulu kat blog nih lama - lama sikit, ade banyak lagi cerita - cerita lawak dan gossip - gossip panas artis yang korang tak bace lagi kat blog nih.

Blog Widget by LinkWithin