Follow Me on Twitter

Ala-Hai! Kereta BMW Yang Memikat Hati

Memang tak boleh berkelip mata kalau kita semua tengok kereta yang cantik dan bergaya. Apatah lagi kalau kereta mahal dan bergaya macam Nissan, Mercedes, Mitsubitshi, Toyota dan Porsche.

Kereta buatan mereka memang bergaya dan memikat hati sesiapa yang memandangnya. Dalam post ini Admin Yang Kacak ini akan mempersembahkan Koleksi kereta daripada kilang BMW.

Kereta - kereta mereka memang memikat hati



BMW 7-Series




BMW M3 GTR E46





DAN YANG TERAKHIR






BMW DONKEY



Jadi macam mane suka tak ape yang dilihat?? hahaha....kene tipu...BMW DONKEY memang laju dan cantik...bergaya pulak tu




Kalau korang suka post Admin,

Subscribe Blog ini melalui Email:

Tekan link ini untuk Melanggan Lawak dan Gossip harian anda melalui Email daripada "Ala-Hai!", supaya anda tidak terlepas daripada berita - berita atau gossip panas artis tempatan kita dan lawak yang mampu membuatkan anda kering gusi

3 comments:

shengfatt said...

buy me the car! nang u!
nang me to0! http://innit.nuffnang.com/view.php?id=123299

wikwiki said...

yeahhh..aku nak satu leh

Ala-hai said...

nak bayar la....hehehe

Post a Comment

Lepak dulu kat blog nih lama - lama sikit, ade banyak lagi cerita - cerita lawak dan gossip - gossip panas artis yang korang tak bace lagi kat blog nih.

Blog Widget by LinkWithin