Follow Me on Twitter

Ala-Hai! Kuasa Sebenar Alat Solek

Memang power la perempuan nih...dari muka kurang canti terus jadi cantik. Macam pemaisuri dalam cerita dongeng(lebih la tu..). Inilah dia kuasa make up yang korang perempuan di luar sana selalu pakai...hoho...agaknya la korang sume terpikat tak ngan pompuan nih mula - mula??

























































Wow! Hotnya...huhu...cantik gila siot awek muda nih....kalo tak pakai makeup kurang cantik..Ini dah siap makeup...hehehe...cair hati Admin






Kalau korang suka post Admin,

Subscribe Blog ini melalui Email:

Tekan link ini untuk Melanggan Lawak dan Gossip harian anda melalui Email daripada "Ala-Hai!", supaya anda tidak terlepas daripada berita - berita atau gossip panas artis tempatan kita dan lawak yang mampu membuatkan anda kering gusi

6 comments:

Esty said...

eh cantiknye! pandai die buat make-up. :)

Fifie Ierina said...

wahaha, gle hebat transformasi cmni... dush~ :P

Ala-hai said...

huhu...cantik gila result last skali...terpikat hari admin...

Zero said...

admin2....awek gak ko minat eh..

Zero said...

admin nakawl...huhu

☺[ai][sUmi]☺Chan said...

woaa.. cantek! gile bape lapis die mekap muke die.. huhu~

Post a Comment

Lepak dulu kat blog nih lama - lama sikit, ade banyak lagi cerita - cerita lawak dan gossip - gossip panas artis yang korang tak bace lagi kat blog nih.

Blog Widget by LinkWithin