Follow Me on Twitter

Ala-Hai! Kucing Yang Comel

Lihatlah betapa comelnya makhluk ciptaan Allah ini. Tak sangka kucing yang ku ingatkan takut air, boleh jadi comel kalo kene air...Hehehe. Jangan pulak korang rendam kucing korang dalam air sebab nak tengok kecomelan diorang..



CLICK READ MORE KALAU NAK LAGI COMEL..

















Kalau korang suka post Admin,

Subscribe Blog ini melalui Email:

Tekan link ini untuk Melanggan Lawak dan Gossip harian anda melalui Email daripada "Ala-Hai!", supaya anda tidak terlepas daripada berita - berita atau gossip panas artis tempatan kita dan lawak yang mampu membuatkan anda kering gusi

2 comments:

zafrul said...

cute siot!

ash_mza said...

wah.. chumelnye=)

Post a Comment

Lepak dulu kat blog nih lama - lama sikit, ade banyak lagi cerita - cerita lawak dan gossip - gossip panas artis yang korang tak bace lagi kat blog nih.

Blog Widget by LinkWithin