Follow Me on Twitter

Ala-Hai! Linda On Dikelilingi 14 Lelaki Separuh Bogel

Gambar ni dah lame dah tersiar tapi aku nak ingatkan balik betapa beraninya Linda On kerana sanggup mengambil gambar denga 14 lelaki separuh bogel...WOW! itu ape yang kami luahkan apabila melihat gambar nih...Tak Sangka Linda On ni ponnak kontrovesi jugak...


Huhu....sure korang pikir lain kan..?? Gambar "HOT" nih diambil di Jakarta.



Kalau korang suka post Admin,

Subscribe Blog ini melalui Email:

Tekan link ini untuk Melanggan Lawak dan Gossip harian anda melalui Email daripada "Ala-Hai!", supaya anda tidak terlepas daripada berita - berita atau gossip panas artis tempatan kita dan lawak yang mampu membuatkan anda kering gusi

7 comments:

emme said...

Itu bukan linda on daa...

mak cik said...

nampak cam betul jer

wikwiki said...

ahaa...ni da bersunat ke tak nih

wikwiki said...

ha'ah la..bukan linda onn..aiseyh..kena tipu agi..

comel said...

haha....aku pown tertipu

Ala-hai said...

hahaha....kesian korang..huhuhu

Anonymous said...

mane gmbr nyer?
xde pun

Post a Comment

Lepak dulu kat blog nih lama - lama sikit, ade banyak lagi cerita - cerita lawak dan gossip - gossip panas artis yang korang tak bace lagi kat blog nih.

Blog Widget by LinkWithin