Follow Me on Twitter

Ala-Hai! Manusia Yang Tidak Kurang Sengalnya






























Pandai betul orang - orang kat atas nih..


Kalau korang suka post Admin,

Subscribe Blog ini melalui Email:

Tekan link ini untuk Melanggan Lawak dan Gossip harian anda melalui Email daripada "Ala-Hai!", supaya anda tidak terlepas daripada berita - berita atau gossip panas artis tempatan kita dan lawak yang mampu membuatkan anda kering gusi

5 comments:

wikwiki said...

bapak arr..lawak seyhh
haha..nenek tu mcmmane die nak turun motor??
perghh..mat rempit..sila jawab..
ada beran??

ADMIN said...

hahaha...nenek rempit...

Zero said...

nenek tu dah macam bawah motor tinggiaku tengok

kerishitam said...

salutee!
beskal tu 'tayar' beliau wat aku kagum!

Ala-hai said...

manusia yang sgt kreatif

Post a Comment

Lepak dulu kat blog nih lama - lama sikit, ade banyak lagi cerita - cerita lawak dan gossip - gossip panas artis yang korang tak bace lagi kat blog nih.

Blog Widget by LinkWithin