Follow Me on Twitter

Ala-Hai! Mari Berkenalan Dengan Kittiwat Si Pembuat Roti



Mari kita ramai - ramai buat rombongan pergi tempat nih. Tak jauh cume di
Ratchaburi, Thailand 80 Kilometer dari Sebelah Barat Bangkok. Nak tahu ape yang special tentang dia ni?



Kena la Tekan Read More...hehehe






Kittiwat Unarrom yang berumur 28 tahun daripada Potharam, Thailand.











Antara Koleksi Roti - Roti Kittiwat


























So..?? ape tunggu lagi?? Cepat - cepat la yer book tiket bas atau kapal terbang pergi jumpe orang nih dan lawat kilang dia.

Kalau korang semua berani gila, try la makan roti tu..hahahaha




+ Sumber dari Bangkokdaytours.com


Kalau korang suka post Admin,

Subscribe Blog ini melalui Email:

Tekan link ini untuk Melanggan Lawak dan Gossip harian anda melalui Email daripada "Ala-Hai!", supaya anda tidak terlepas daripada berita - berita atau gossip panas artis tempatan kita dan lawak yang mampu membuatkan anda kering gusi

3 comments:

Ala-hai said...

Korang Semua Berani Tak Makan??

Anonymous said...

x selera ar nk mkn kalo gitu rupenyer..tgk je pun dh rasa cam nk termuntah...huhuh

zarif said...

kalo jual kat malaysia...kompom rugi..

Post a Comment

Lepak dulu kat blog nih lama - lama sikit, ade banyak lagi cerita - cerita lawak dan gossip - gossip panas artis yang korang tak bace lagi kat blog nih.

Blog Widget by LinkWithin