Follow Me on Twitter

Ala-Hai! Microsoft Yang Jahat

Memang jahat Microsoft nih. Ape punya pekerja la diorang sume ka Microsoft tuh...Kesian pak cik nih..baru nak popular dalam website Microsoft dah kena buang gambar. Tapi bukan kena buang...kena photoshop pulak...Ala-Hai!...kesian memang kesian ngan pak cik nih..












Kalau korang suka post Admin,

Subscribe Blog ini melalui Email:

Tekan link ini untuk Melanggan Lawak dan Gossip harian anda melalui Email daripada "Ala-Hai!", supaya anda tidak terlepas daripada berita - berita atau gossip panas artis tempatan kita dan lawak yang mampu membuatkan anda kering gusi

1 comments:

Zero said...

omg!!...
hahaha....kesian pak cik tuh...

Post a Comment

Lepak dulu kat blog nih lama - lama sikit, ade banyak lagi cerita - cerita lawak dan gossip - gossip panas artis yang korang tak bace lagi kat blog nih.

Blog Widget by LinkWithin