Follow Me on Twitter

Ala-Hai! Onani Dan Homoseksual Boleh Menyebabkan H1N1??

Wabak virus H1N1 ini adalah satu wabak yang membahayakan sistem kesihatan dan imunisasi manusia. Kalau kita tak mencegahnya dengan cepat, ramai manusia akan dijangkiti wabak ini. Onani dan Homoseksual dikatakan salah satu cara untuk wabak atau virus ini merebak. Untuk pengetahuan umum Onani ini sama seperti Melancap, Masturbate, Self Jerking and Sooo on.....Jadi korang semua dah tau macam mane virus ini boleh merebak. Hentikanla perbuatan terkutuk tuh....

Petikan dari Metro :

KUALA LUMPUR: Kegiatan homoseksual dan onani perlu dielakkan kerana ia langkah pencegahan yang boleh diambil seseorang bagi mengelakkan jangkitan Influenza A (H1N1), kata seorang pengamal terapi pelengkap, Dr V M Palaniappan.

Katanya, apabila seseorang itu terbabit dalam kegiatan itu, tubuh seseorang lelaki atau wanita akan menghasilkan geseran haba yang mengeluarkan asid menyebabkan peningkatan keasidan dalam tubuh dan boleh menjadi sasaran mudah bagi jangkitan H1N1.


Langkah yang patut dilakukan untuk mengelak jangkitan H1N1 :

• Tinggal di rumah dan mengelak hubungan dengan orang lain sebaik mungkin untuk mengelak jangkitan

• Mendapatkan rawatan kecemasan jika mengalami tanda-tanda awal penyakit

• Basuh tangan selalu apabila bersin atau batuk dan elakkan menyentuh mata, mulut dan hidung.

• Tutup mulut dan hidung kalau bersin atau batuk.

• Pakai topeng untuk mengelakkan jangkitan.

• Peka dengan perkembangan kesihatan di tempat tinggal anda

• Jangan datang ke sekolah atau tempat awam kalau sakit.


Jadi kesimpulannya, elakkan diri dari terjebak dengan kegiatan yang tak bermoral tuh...marilah kita sama - sama mengelakkan diri dari mendapat wabak atau virus H1N1 ini.

Kalau korang suka post Admin,

Subscribe Blog ini melalui Email:

Tekan link ini untuk Melanggan Lawak dan Gossip harian anda melalui Email daripada "Ala-Hai!", supaya anda tidak terlepas daripada berita - berita atau gossip panas artis tempatan kita dan lawak yang mampu membuatkan anda kering gusi

1 comments:

Cindy said...

Really? I thought it was a joke. Blogwalking from imcurtain.com

Post a Comment

Lepak dulu kat blog nih lama - lama sikit, ade banyak lagi cerita - cerita lawak dan gossip - gossip panas artis yang korang tak bace lagi kat blog nih.

Blog Widget by LinkWithin