Follow Me on Twitter

Ala-Hai! SAS : Dah Ke Belum [Seram]

Memang best la citer hantu ni...lawak pon ade gak..haha....tengok la ye...jangan takut sudah..





KALAU TAKUT JANGAN TENGOK!!!!!!









Kalau korang suka post Admin,

Subscribe Blog ini melalui Email:

Tekan link ini untuk Melanggan Lawak dan Gossip harian anda melalui Email daripada "Ala-Hai!", supaya anda tidak terlepas daripada berita - berita atau gossip panas artis tempatan kita dan lawak yang mampu membuatkan anda kering gusi

7 comments:

Zero said...

wow...biasa la kat asrama...memang cmtuh

Zero said...

tapi seram gak la...

Ala-hai said...

memang seram....

Zero said...

brutality seram...hahah

alien said...

ni siri budak mmu buat tu ek?

Ala-hai said...

setahu Admin la.....btol kot

pensil kayu said...

menarik... best

Post a Comment

Lepak dulu kat blog nih lama - lama sikit, ade banyak lagi cerita - cerita lawak dan gossip - gossip panas artis yang korang tak bace lagi kat blog nih.

Blog Widget by LinkWithin