Follow Me on Twitter

Ala-Hai! Selamat Menyambut Hari Kebangsaan Yang Ke - 52


SELAMAT MENYAMBUT
HARI KEMERDEKAAN YANG KE - 52Selamat menyambut Hari Kemerdekaan Yang Ke - 52 Kepada seluruh warganegara Malaysia yang telah bersama - sama bersatu padu selama 52 tahun bagi mengekalkan kemerdekaan di negara Malaysia ini.

Kita sebagai rakyat Malaysia haruslah bersatu - padu dan bekerjasama bagi mengekalkan kemerdekaan di negara kita ini. Kita juga harus mengekalkan semangat patriotik kita bagi mengekalkan perpaduan di antara semua kaum yang terdapat di Malaysia.

Sebagai rakyat Malaysia yang sayang akan negara sendiri, kita mestilah berjuang dan bersama - sama menjaga dan mempertahankan negara kita daripada dijajah oleh negara - negara yang lain.Dan kepada semua warganegara Malaysia, kita sepatutnya barangan buatan Malaysia demi untuk memajukan Malaysia pada masa akan datang.

Jadi bermula dari sekarang belilah dan sokonglah barangan buatan Malaysia. Barang kita pun ada kualiti jugak dan tak la seteruk mana. Belilah demi masa depan yang cemerlang.
Sama - samalah kita bersama mengekalkan perpaduan antara kaum dan kemerdekaan di negara kita ini.


Bak kata Perdana Menteri kita yang keenam :

Rakyat Didahulukan, Pencapaian Diutamakan.Di sini Admin Yang Kacak ini memberikan anda Iklan - iklan yang dibuat sempena Hari Kemerdekaan Malaysia Yang Ke - 52.
Kalau korang suka post Admin,

Subscribe Blog ini melalui Email:

Tekan link ini untuk Melanggan Lawak dan Gossip harian anda melalui Email daripada "Ala-Hai!", supaya anda tidak terlepas daripada berita - berita atau gossip panas artis tempatan kita dan lawak yang mampu membuatkan anda kering gusi

Lepak dulu kat blog nih lama - lama sikit, ade banyak lagi cerita - cerita lawak dan gossip - gossip panas artis yang korang tak bace lagi kat blog nih.

Blog Widget by LinkWithin