Follow Me on Twitter

Ala-Hai! Seluar Dalam Yang Exotic [18SX]



Entry kali ini Admin yang Kacak nih akan menunjukkan koleksi seluar dalam lelaki yang eksotik dan unik...hohoho...korang jangan stim atau sangap bile tengok gambar ni tau nanti.

Tertera Tajuk post kat atas tulis yang gambar yang akan korang tengok dikategorikan sebagai 18SX.

Jadi, Adik - adik yang di luar sana yang berumur 18 tahun ke bawah pegi tengok post lain atau pegi main jejauh...hehehe...bukan ape, takut nanti terpengaruh pastu korang tiru pulak kan....









UNTUK MAKLUMAT KORANG ADMIN YANG KACAK NI BUKAN GAY......



haha...comel tak diorang pakai..??? hehehehe...comment la yer bebanyak...Admin yang Kacak ini akan sentiasa layan komen korang


Kalau korang suka post Admin,

Subscribe Blog ini melalui Email:

Tekan link ini untuk Melanggan Lawak dan Gossip harian anda melalui Email daripada "Ala-Hai!", supaya anda tidak terlepas daripada berita - berita atau gossip panas artis tempatan kita dan lawak yang mampu membuatkan anda kering gusi

13 comments:

Anonymous said...

ceh, mcm cilaka jee. admin gay ker?

Ala-hai said...

oi!!...admin tak gay la...hohoho

Ala-hai said...

admin post ni untuk kaum wanita....heheheh...ADMIN TAK GAY TAU!!

Zero said...

huh, sexy giler....

Zero said...

bek xyah pakai seluar je cmtuh

wikwiki said...

bapak arr..terbaek gak..mane nak beli??
kihkihkih

Ala-hai said...

hehehe....tesco ngan giant...hahaha

Pontianak Degil said...

Mana nak dapat suar dalam ni ek? Haha.

mazuki selangor2u said...

ni bukan seksi ni...ni lucassssssss

d|n said...

sengal gile

rahsiaTERBsar said...

mana nak dapat ni..klau saiz menarik..sesuai la pakai

Ala-hai said...

kat mcdonal pon leh dpat....

angga ady putra said...

lau korg pkai.......
mti gulz2 yg ader kt dunia nie...... x kn lpas kn korg........
hahahahaha

Post a Comment

Lepak dulu kat blog nih lama - lama sikit, ade banyak lagi cerita - cerita lawak dan gossip - gossip panas artis yang korang tak bace lagi kat blog nih.

Blog Widget by LinkWithin