Follow Me on Twitter

Ala-Hai! Terima Kasih OhBayu Kerana RM130 Kamu

Alhamdulillah dan setinggi - tinggi terima kasih saya ucapkan kepada pihak OhBayu kerana menganjurkan Contest Pengkomen Semperna Bulan Kemerdekaan yang best dan friendly nih.Walaupun dapat tempat ke 4 tetapi saya bersyukur kerana hadiah yang diberikan cukup memuaskan apatah lagi mengenyangkan.hehehehe

Dan Admin Yang Kacak ni ingin mengucapkan terima kasih kepada rakan seperjuangan yang bersama - sama Admin dan membantu admin dalam pertandingan ini iaitu wikwikii, joreng, shah_rul, Sharizan Zakaria dan tak lupa kepada azrai rahim yang menjadi pesaing terhebat masa contest nih mula - mula start. Tapi sekarang dah dengar lagi berita pasal dia. Mengaku kalah kot.hehehehe .


Aku tahu korang malas baca panjang - panjang ape yang aku tulis. Jadi aku akan senyap untuk memberi laluan kepada blog nih untuk menunjukkan ranking kiteorang kat OhBayu








Nasib baik dapat nombor 4.




Dan ini pulak hadiah - hadiah yang diberikan kepada para pemenang :-




Hadiah - hadiah lain yang disertakan ialah : -

  • Ebook percuma
  • Iklan banner 125 x 125 di ohbayu 1 bulan
  • Review blog 1x di Ohbayu



Walaupun separuh komen - komen yang dihantar ke pihak OhBayu offtopic, Hehehe (dah takde keje lah tuh) Tapi memang friendly dan nakal terutamanya wikwikii yang 24 jam keje asyik mengomen macam kedai 7/11.

Dan yang terakhir sekali Admin nak ucapkan terima kasih sekali lagi pada pihak OhBayu kerana membuat contest yang gempak nih dah sanggup moderate comment kteorang walaupun pada pukul 4 pagi.




OhBayu Rocks!!!




Layari la Ohbayu sampai lebam yer..sebab blog nih best giler : http://www.ohbayu.com


Kalau korang suka post Admin,

Subscribe Blog ini melalui Email:

Tekan link ini untuk Melanggan Lawak dan Gossip harian anda melalui Email daripada "Ala-Hai!", supaya anda tidak terlepas daripada berita - berita atau gossip panas artis tempatan kita dan lawak yang mampu membuatkan anda kering gusi

3 comments:

wikwiki said...

haha....manis tak?

wikwiki said...

aiii...kutuk nampak

Ala-hai said...

hahhaha......mane ade....

Post a Comment

Lepak dulu kat blog nih lama - lama sikit, ade banyak lagi cerita - cerita lawak dan gossip - gossip panas artis yang korang tak bace lagi kat blog nih.

Blog Widget by LinkWithin