Follow Me on Twitter

Ala-Hai! Transformers Di Malaysia

Michael Bay ingat diorang je ke yang boleh buat transformers?? hehe..ini orang Malaysia pon boleh buat la....Transformers Edisi Malaysia. Gempak jugak la..

Proton – Perdana Autobot








Proton – Waja Autobot







Proton – Savvy Autobot







Proton – Juara Autobot








Perodua – Myvi Autobot










Perodua – Kelisa Autobot






Perodua – Kancil Autobot











Memang gempak la orang yang buat gambar nih...salute tinggi kat diorang.hehehe.







Kalau korang suka post Admin,

Subscribe Blog ini melalui Email:

Tekan link ini untuk Melanggan Lawak dan Gossip harian anda melalui Email daripada "Ala-Hai!", supaya anda tidak terlepas daripada berita - berita atau gossip panas artis tempatan kita dan lawak yang mampu membuatkan anda kering gusi

6 comments:

-N e Y r A- said...

paling cumel savvy. paling kewl myvi. haha

Zero said...

wah...waja tuh leh tahan gak

wikwiki said...

semua stylo beb..ngan robot kancil skali hahaha

Anonymous said...

tp yang kancill tue ade due buah lee. jantan kot

Ala-hai said...

Mungkin Kancil tuh bapok...hehehe...

azri said...

kelisa autobot guna gril kancil??

Post a Comment

Lepak dulu kat blog nih lama - lama sikit, ade banyak lagi cerita - cerita lawak dan gossip - gossip panas artis yang korang tak bace lagi kat blog nih.

Blog Widget by LinkWithin