Follow Me on Twitter

Ala-Hai! Bangunan Tumbang di Cankiri, Turkey

Satu rancangan untuk meruntuhkan bangunan di Cankiri, tengah - tengah bandar Turkey telah menjadi satu malapetaka apabila bangunan yang berukuran 25-meter telah roboh berguling di ke bumbung bangunan tersebut.

Bangunan tersebut ialah bekas kilang tepung yang dibina pada tahun 1928 yang telah ditutup sejak tahun 1980-an. Bangunan tersebut dirobohkan bagi membina sebuah pusat membeli - belah.

Seorang saksi mengatakan bahawa "Bangunan itu tumbang seperti kotak mancis. Ia sangat merbahaya kerana ia mungkin berlanggar dengan bangunan berdekatan tetapi dinding bangunan tersebut menghalang".

Tiada kematian telah dilaporkan tetapi apa yang telah terjadi ini pasti telah menakutkan penduduk disitu.




Alamak!



Alamak!



Alamak!





Kalau korang suka post Admin,

Subscribe Blog ini melalui Email:

Tekan link ini untuk Melanggan Lawak dan Gossip harian anda melalui Email daripada "Ala-Hai!", supaya anda tidak terlepas daripada berita - berita atau gossip panas artis tempatan kita dan lawak yang mampu membuatkan anda kering gusi

3 comments:

eija said...

Pelik jugak tu..dah silap tapi takder kemalangan..
kemlangan bangunan je..

wikwiki said...

woo..dasyat woo

Ala-hai said...

memang dasyat woo....gempak...macam lego la..

Post a Comment

Lepak dulu kat blog nih lama - lama sikit, ade banyak lagi cerita - cerita lawak dan gossip - gossip panas artis yang korang tak bace lagi kat blog nih.

Blog Widget by LinkWithin