Follow Me on Twitter

Ala-Hai! Gambar Pelacur Ditangkap dan Ditahan Dalam Lokap [18SX]

Kalau korang bebudak yang berumur 18 tahun yang kebawah..jangan ngengade nak bukak bende nih........tampa' hang baru tau.......hehehe....


Alamak!

Pssttt : Haaa....memang patut pown pelacur cam nih kene tangkap....hehehe...memain je tuh...

Kalau korang suka post Admin,

Subscribe Blog ini melalui Email:

Tekan link ini untuk Melanggan Lawak dan Gossip harian anda melalui Email daripada "Ala-Hai!", supaya anda tidak terlepas daripada berita - berita atau gossip panas artis tempatan kita dan lawak yang mampu membuatkan anda kering gusi

8 comments:

Neo said...

Wah, lovely chicks in lokap!

mknace said...

ha3x

amin said...

aku nak ambik satu bleh
bleh lar bang!!
tgh sangap nih

wikwiki said...

ni pebenda nih??
huhu..takkan satu jea kot..??
amiklah 2 ke or sume skali..
hahaha

Ala-hai said...

hahaha...bagi telur dulu baru boleh amik...haaha

Zero said...

telur2....bulat macam telur...

Zero said...

kesian nyer pompuan nih....hahahahaha

warida said...

warida said padandah ngan muka ko tu.tu la gatai sangat.

Post a Comment

Lepak dulu kat blog nih lama - lama sikit, ade banyak lagi cerita - cerita lawak dan gossip - gossip panas artis yang korang tak bace lagi kat blog nih.

Blog Widget by LinkWithin