Follow Me on Twitter

Ala-Hai! Perempuan Yang Paling Bodoh Sekali

Alamak! ape la nak jadi dengan manusia zaman sekarang..? nak kata bodoh.....marah...nak kate pandai....bangga nak mampos!

Kite perhatikan gambar tersebut tentang kebodohan seorang wanita yang....hmmmm...same bodoh jugak dengan monyet mak cik sebelah nih....




Alamak!

Psssttt : Agaknya ape yang akan terjadi kalo minyak yang perempuan bodoh ni isik meletup sebab rokok yang die pegang tuh???

Bangang bertingkat - tingkat!!

Kalau korang suka post Admin,

Subscribe Blog ini melalui Email:

Tekan link ini untuk Melanggan Lawak dan Gossip harian anda melalui Email daripada "Ala-Hai!", supaya anda tidak terlepas daripada berita - berita atau gossip panas artis tempatan kita dan lawak yang mampu membuatkan anda kering gusi

7 comments:

emme said...

Hidup lagi ke minah ni? :lol:

Mushiekilla said...

ntah...kalo hidup sure kene maki hamun...haha

sah90 said...

Ish..
Silap2 boom..
berkecai...
(^_^)

wikwiki said...

gile arr..
api tu leh nyambar beb..bangang..

wikwiki said...

nape ohbayu tak leh komen ala-hai?

Syah said...

ok ah tu....
pndi pe....
hahahha.....

Ala-hai said...

pandai nak mampos...huhuhu

Post a Comment

Lepak dulu kat blog nih lama - lama sikit, ade banyak lagi cerita - cerita lawak dan gossip - gossip panas artis yang korang tak bace lagi kat blog nih.

Blog Widget by LinkWithin