Follow Me on Twitter

Ala-Hai! Download Heroes Season 4 [Volume 5 : Redemption]

Download Heroes Season 4 Volume 5 : Redepmtion disini dengan mudah daripada Admin.


4x01 dan 4x02 : Orientation - Jump, Push, Fall









Rapidshare :

Part 1
Part 2
Part 3
Part 4


Megaupload :

Part 1
Part 2
Part 3
Part 4


Hotfile :

Part 1
Part 2
Part 3
Part 4


Atau korang malas nak download satu - satu, download je la pakai torrent :

http://www.mininova.org/tor/2976405


http://thepiratebay.org/torrent/5096273/Heroes.S04E01-E02.Orientation-Jump.Push.Fall.HDTV.XviD-FQM.avi


Semua link di atas bukan Admin punya jadi jangan maki - maki kalau tak boleh download, bagitau Admin dan Admin akan renew secepat yang mungkin




Umie Aida dan Datuk K Bertunang Selasa Depan

Setelah kisah percintaan Umie Aida dengan tokoh perniagaan tersebar, akhirnya Umie Aida dan kekasihnya, Datuk Khairuddin atau juga dikenali sebagai Datuk K telah memilih tarikh 29 September tahun ini untuk mengadakan majlis pertunangan mereka.




"Majlis pertunangan kami akan berlangsung pada 29 September ini, pukul 8 malam di I-Zen Mont Kiara 1," kata Umie melalui SMS yang dihantar hari ini.


Sebelum ini diorang asyik nak mengelak je dari menjawab soalan yang ditujukan oleh pihak media tentang tarikh pertunangan. Tapi Umie balas jugak dengan menjawab, "Tengah dalam proses persiapan".

Jadi Admin doakan Umie Aida dengan bakal suami Datuk K dapat melangsungkan majlis tersebut tanpa ganguan.






Ala-Hai! Heroes Volume 5 "Redemption" Spoiler

Siri televisyen yang popular di kaca tv semua penonton di seluruh negara ini akan melancarkan siri baru yang bertajuk "Redemption" pada 21.09.2009. Maknanya dah kuar la ye?? Wah best nyer..tak sia - sia Admin tunggu.

Entry kali ini Admin nak bagi korang tengok spoiler - spoiler bagi citer nih. Spoiler dah gempak kalau tengok citer dia..perghh memang gempak tahap gaban la. Bagi korang yang nak download citer nih jangan risau, Admin akan post link bagi setiap episode citer nih setiap minggu.




Mari kita lihat Promo video Heroes Volume 5 nih.







Ini pulak spoiler dia yang lebih panjang dan mendebarkan dengan penuh misteri


Link untuk download citer nih akan datang dengan segera.

Ala-Hai! Awas Peragut!!

Selalunya kan kita jumpa papan tanda yang suruh kta perlahankan kenderaan, berhenti dan macam - macam lagi. Tapi kali ini pulak papan tanda "Awas Peragut" pon dah ada. Sepatutnya tak payah la nak letak sebab kita perlulah awas kat mane - mane pon kita berada. Tak kesah la kat rumah ke, shopping mall, cybercafe dan mane - mane la yer.


Kenapa gambar lelaki tuh lagi kecik dari pompuan tuh?? hahahaha




Ala-Hai! Pintu Kaabah Dalam Game Syaitan?

Pernah tak korang main game yang berjudul "Devil May Cry 3"?? Kalau korang dah main atau tengah main, amik sedikit info tentang game nih. Game DMC3 ini telah dicipta oleh Capcom dan diterbitkan sendiri oleh Capcom pada tahun 2005. Game yang berunsurkan syaitan ini banyak menyifatkan ciri - ciri keagamaan.





Dalam game nih ada pulak pintu Kaabah yang digunakan sebagai pintu yang membawa kepada dunia syaitan. Capcom ini dah melebih dah, diorang ingat diorang tuh sape ye?? Kuang Hajo betul la. Adakah ini semua satu kebetulan?? Atau memang disengajakan??


Video nih Admin amik straight dari game nih. Memang serupa dengan pintu Kaabah


INI DIA PINTU KAABAH YANG SUCI DIGUNAKAN DALAM GAME TERSEBUT



Ini lagi bukti yang Pintu Kaabah Digunakan dalam game DMC3


Kepada semua umat Islam yang diluar sana termasuklah Admin sekali, sebarkanlah berita ini kepada gamer - gamer yang kemaruk ngan game nih, toksah la main lagi baik pogi surau depa amik Quran yang Suci tuh baca bebanyak.



P/S : Kepada pencipta game nih, FUCK YOU!!!!!!!!!


Ala-Hai! Pintu Kopak Ditumbuk Norman

Kes Penceraian Abby Abadi dan bekas suaminya Norman Hakim dulu sampai masuk tv la, mahkamah dan sampai kat umah diorang pon jadi. Ish3....gaduh senyap - senyap la atas katil..huhuhu..Pergaduhan diorang ni telah menyebabkan Norman naik angin tahap gaban sampai menumbuk dinding playwood jek rumah beliau dan meninggalkan kesan yang amat mendalam kepada penghuni rumah itu sekarang.

Nasib baik dinding playwood, kalau dinding batu mau tak patah jari jemari si Norman Hakim tu karang. Huhuuhu








Video ni pulak dari rancangan di kaca televisyen korang yang bertajuk Trek Selebriti di ASTRO




Ala-Hai! Tandas Di Angkasa Lepas

Lepas Raya ni rase malas pulak nak update blog nih. Mane taknyer asyik sibuk je beraya sakan 24 jam tak henti - henti. Penat Admin tau. Duit raya pon sikit jek. Nuffnang nyer duit blom cash out lagi. Bile la nak cash out yek? ble dah sampai 200 ringgit?? Hehehe

Kali ni Admin nak tunjuk kat korang macam mana la rupe tandas kat angkasa lepas sana. Sebijik tak macam kite nyer?? Agaknyer la senang ke susah nak buang air kat atas. Pastu air kat situ xleh buang merata - rata. Kena proses balik jadikan air tu bersih sampai boleh buat minum.




















Dah macam tempat nak kawal robot dah Admin tengok tandas diorang nih. Complicated nyer nak buang air kat angkasa lepas.











Ala-Hai! Selamat Menyambut Hari Raya Aildilfitri



Selamat Menyambut Hari Raya Aildilfitri bagi semua umat Islam yang masih hidup di muka Bumi ini. Admin mengucapkan dengan penuh rasa sayang dan gembira atau ikhlas. Hahaha..dah nak balik kampon nih, rindu tahap gaban kat kampung.

NAK DUIT RAYA TAK??? TEKAN "READ MORE"


Bawak kereta nnti elok - elok tau, jangan lupa tali pinggang tali topi keledar. Ia mungkin dapat menyelamatkan nyawa anda. Hoho. Makan pulak jangan kedekut, hantar sikit kat umah Admin. Dah lama tak makan ketupat nih, mesti best giler rasa nnti. Kena pulak ngan Sambal Kacang buatan ibu tercinta. Perrgghhhh!!! Memang best!! Tahap Gaban!!



Nah amik sikit duit raya Admin bagi korang. Banyak tuh...


Lastly, Admin nak mintak maaf kat korang semua kalau Admin ada terkasar bahasa dan kepada sesiapa yang gambar korang terpapar dalam blog Admin nih, sekali lagi mintak maaf, dah nak raya nih maafkan la Admin nyer..Hohoho. Ingat sema manusia tidak akan terlepas dari membuat kesalahan jadi maafkanla sesape yang buat salah kat korang.








Ala-Hai! Pemandu Yang Tak Nak Beraya

Mak oooii!! Selamba nyer pemandu lori nih, tak takut ke?? Orang nak beraya, jaga - jagalah nyawa tuh. Jaga kesihatan semasa memandu.
















Pada Bulan puasa nih lagi - lagi nak dekat raya, berhati - hati la semasa memandu ya. Jangan jadi macam orang ni sudah la...Nak beraya nyer pasal, tak sabar nak balik kampung. Tayar depan pon leh cicir da....hahaha



Ala-Hai! Pelik Tapi Benar



Memang satu kejadian dan bencana alam yang pelik. Gempa Bumi pon boleh membuat lubang yang sebulat Bumi. Memang Imposible. Bayangkan pekara macam nih terjadi kat Malaysia, Huhu... Bulat macam Kepala Upin & Ipin. Nasib baik la malaysia nih takde bencana alam yang teruk - teruk. Syukur kepada Tuhan.


















Ala-Hai! Gambar Terkini Datuk K Dan Siti Nurhaliza Di Kota Mekah

Mari kita sama - sama tengok Datuk K dengan isteri kesayangan dia iaitu Dato Siti Nurhaliza yang kini sedang mengerjakan ibadat umrah di Kota Mekah yang suci. Alangkah bestnya kalau Admin dapat pergi buat umrah. Memang tak terperi nikmatnya dan pahala kalau kita dapat beribadat di sana. Memang best.

Jom tengok gambar - gambar Siti Nurhaliza bersama Datuk K.
















Dalam kesibukan dalam mengerjakan ibadat di sana, Siti Nurhaliza ni pon sempat gak update Facebook dia. Ini apa yang ditulis buat peminat - peminat Siti Nurhaliza :

Salam buat semua. Alhamdulillah akhir Ramadhan ini Siti dan suami dapat beribadah di Mekah, sesuatu yang memang amat Siti rindukan selama ini. Setakat ini segala ibadah berjalan sempurna, tinggal beberapa hari lagi Siti di sini. Tak terkira betapa ge...mbira dan tenangnya Siti di sini dan sejuk hati Siti mendengarkan berita dari tanahair album Tahajjud Cinta mendapat sambutan. Terima kasih semua.


Dan ini pulak dia tulis sebaik sahaja sampai ke Mekah dari Madinah :


Salam dari kota Mekah buat semua. Alhamdulillah malam tadi Siti dan suami telah ke Mekah dr Madinah dan terus mengerjakan umrah sebaik sampai di sini. Sekarang di Mekah lepas waktu Subuh, rutin di sini beribadah sahaja. Alhamdulillah umrah pertama se...lesai dan Siti doakan juga agar kita semua akan dapat menjadi tetamu Allah. Salam sayang.....





Wah, cantiknya Siti nih. Dahla pakai tudung, makin bertambah - tambah cantik rupa paras beliau. Dah macam permaisuri pulak.hahahaha. Dalam sibuk - sibuk beribadat, sempat jugak update facebook yer... siap leh upload gambar lagi..huhuu






Dipetik dari Siti Nurhaliza Tarudin Official





Lepak dulu kat blog nih lama - lama sikit, ade banyak lagi cerita - cerita lawak dan gossip - gossip panas artis yang korang tak bace lagi kat blog nih.

Blog Widget by LinkWithin