Follow Me on Twitter

Ala-Hai! Aliff Aziz Bercium Dengan Gadis Berbulu

Jangan banyak tanya, tengok je artis Singapore iaitu Aliff Aziz bercium dengan awek berbulu. Hahaa...ni mesti keluarga dia baka berbulu je semua.








Benda - benda macam ini dah biasa berlaku kat dalam negara kita ini. Cuma kita tak mampu nak menangani masalah camnih. Yang penting LAYAN!






+ Kredit Sepenuhnya milik Oh! Artis













Kalau korang suka post Admin,

Subscribe Blog ini melalui Email:

Tekan link ini untuk Melanggan Lawak dan Gossip harian anda melalui Email daripada "Ala-Hai!", supaya anda tidak terlepas daripada berita - berita atau gossip panas artis tempatan kita dan lawak yang mampu membuatkan anda kering gusi

Lepak dulu kat blog nih lama - lama sikit, ade banyak lagi cerita - cerita lawak dan gossip - gossip panas artis yang korang tak bace lagi kat blog nih.

Blog Widget by LinkWithin