Follow Me on Twitter

Ala-Hai! Artis Malaysia Kantoi Cium Mulut [18SX]



Ape nak jadi ngan diorang nih....memalukan negara dan bangsa betul la diorang nih...ish3....sedih aku tengok...




Hahaha...kena tipu.....huhuhu....panas tak gambar kat atas tuh?? huhuhuh




Kalau korang suka post Admin,

Subscribe Blog ini melalui Email:

Tekan link ini untuk Melanggan Lawak dan Gossip harian anda melalui Email daripada "Ala-Hai!", supaya anda tidak terlepas daripada berita - berita atau gossip panas artis tempatan kita dan lawak yang mampu membuatkan anda kering gusi

4 comments:

Calvyn said...

cute kiss

wikwiki said...

siot..kaw ala-hai..
haha :)

Ala-hai said...

hahaha....kena tipu....huhu

Tycos Production said...

bengong

Post a Comment

Lepak dulu kat blog nih lama - lama sikit, ade banyak lagi cerita - cerita lawak dan gossip - gossip panas artis yang korang tak bace lagi kat blog nih.

Blog Widget by LinkWithin