Follow Me on Twitter

Ala-Hai! Awas Peragut!!

Selalunya kan kita jumpa papan tanda yang suruh kta perlahankan kenderaan, berhenti dan macam - macam lagi. Tapi kali ini pulak papan tanda "Awas Peragut" pon dah ada. Sepatutnya tak payah la nak letak sebab kita perlulah awas kat mane - mane pon kita berada. Tak kesah la kat rumah ke, shopping mall, cybercafe dan mane - mane la yer.


Kenapa gambar lelaki tuh lagi kecik dari pompuan tuh?? hahahaha




Kalau korang suka post Admin,

Subscribe Blog ini melalui Email:

Tekan link ini untuk Melanggan Lawak dan Gossip harian anda melalui Email daripada "Ala-Hai!", supaya anda tidak terlepas daripada berita - berita atau gossip panas artis tempatan kita dan lawak yang mampu membuatkan anda kering gusi

Lepak dulu kat blog nih lama - lama sikit, ade banyak lagi cerita - cerita lawak dan gossip - gossip panas artis yang korang tak bace lagi kat blog nih.

Blog Widget by LinkWithin