Follow Me on Twitter

Ala-Hai! Cari Gambar Tersembunyi



Mari kita sama - sama dengan Admin mencari gambar yang tersembunyi di atas. Kalau dah dapat jawapan, tinggalkan komen anda di bawah.

Jangan scroll bawah kalau tak dapat jumpe jawapan lagi.

(JANGAN MENIPU, CARIK DULU BARU TENGOK BAWAH)






Dah Dapat Belom??















Admin Dah Jumpe....Korang??














Haa...jumpe pon, akhirnya selama beberapa minit korang perah otak nak cari gambar nyer berbuah jugak hasil...hehe









Kalau korang suka post Admin,

Subscribe Blog ini melalui Email:

Tekan link ini untuk Melanggan Lawak dan Gossip harian anda melalui Email daripada "Ala-Hai!", supaya anda tidak terlepas daripada berita - berita atau gossip panas artis tempatan kita dan lawak yang mampu membuatkan anda kering gusi

2 comments:

Kelvin said...

hiya, clicked ur nuffang^^

Ala-hai said...

thanks.... :)

Post a Comment

Lepak dulu kat blog nih lama - lama sikit, ade banyak lagi cerita - cerita lawak dan gossip - gossip panas artis yang korang tak bace lagi kat blog nih.

Blog Widget by LinkWithin