Follow Me on Twitter

Ala-Hai! Gambar Terkini Datuk K Dan Siti Nurhaliza Di Kota Mekah

Mari kita sama - sama tengok Datuk K dengan isteri kesayangan dia iaitu Dato Siti Nurhaliza yang kini sedang mengerjakan ibadat umrah di Kota Mekah yang suci. Alangkah bestnya kalau Admin dapat pergi buat umrah. Memang tak terperi nikmatnya dan pahala kalau kita dapat beribadat di sana. Memang best.

Jom tengok gambar - gambar Siti Nurhaliza bersama Datuk K.
















Dalam kesibukan dalam mengerjakan ibadat di sana, Siti Nurhaliza ni pon sempat gak update Facebook dia. Ini apa yang ditulis buat peminat - peminat Siti Nurhaliza :

Salam buat semua. Alhamdulillah akhir Ramadhan ini Siti dan suami dapat beribadah di Mekah, sesuatu yang memang amat Siti rindukan selama ini. Setakat ini segala ibadah berjalan sempurna, tinggal beberapa hari lagi Siti di sini. Tak terkira betapa ge...mbira dan tenangnya Siti di sini dan sejuk hati Siti mendengarkan berita dari tanahair album Tahajjud Cinta mendapat sambutan. Terima kasih semua.


Dan ini pulak dia tulis sebaik sahaja sampai ke Mekah dari Madinah :


Salam dari kota Mekah buat semua. Alhamdulillah malam tadi Siti dan suami telah ke Mekah dr Madinah dan terus mengerjakan umrah sebaik sampai di sini. Sekarang di Mekah lepas waktu Subuh, rutin di sini beribadah sahaja. Alhamdulillah umrah pertama se...lesai dan Siti doakan juga agar kita semua akan dapat menjadi tetamu Allah. Salam sayang.....





Wah, cantiknya Siti nih. Dahla pakai tudung, makin bertambah - tambah cantik rupa paras beliau. Dah macam permaisuri pulak.hahahaha. Dalam sibuk - sibuk beribadat, sempat jugak update facebook yer... siap leh upload gambar lagi..huhuu






Dipetik dari Siti Nurhaliza Tarudin Official





Kalau korang suka post Admin,

Subscribe Blog ini melalui Email:

Tekan link ini untuk Melanggan Lawak dan Gossip harian anda melalui Email daripada "Ala-Hai!", supaya anda tidak terlepas daripada berita - berita atau gossip panas artis tempatan kita dan lawak yang mampu membuatkan anda kering gusi

Lepak dulu kat blog nih lama - lama sikit, ade banyak lagi cerita - cerita lawak dan gossip - gossip panas artis yang korang tak bace lagi kat blog nih.

Blog Widget by LinkWithin