Follow Me on Twitter

Ala-Hai! Selamat Menyambut Hari Raya Aildilfitri



Selamat Menyambut Hari Raya Aildilfitri bagi semua umat Islam yang masih hidup di muka Bumi ini. Admin mengucapkan dengan penuh rasa sayang dan gembira atau ikhlas. Hahaha..dah nak balik kampon nih, rindu tahap gaban kat kampung.

NAK DUIT RAYA TAK??? TEKAN "READ MORE"


Bawak kereta nnti elok - elok tau, jangan lupa tali pinggang tali topi keledar. Ia mungkin dapat menyelamatkan nyawa anda. Hoho. Makan pulak jangan kedekut, hantar sikit kat umah Admin. Dah lama tak makan ketupat nih, mesti best giler rasa nnti. Kena pulak ngan Sambal Kacang buatan ibu tercinta. Perrgghhhh!!! Memang best!! Tahap Gaban!!



Nah amik sikit duit raya Admin bagi korang. Banyak tuh...


Lastly, Admin nak mintak maaf kat korang semua kalau Admin ada terkasar bahasa dan kepada sesiapa yang gambar korang terpapar dalam blog Admin nih, sekali lagi mintak maaf, dah nak raya nih maafkan la Admin nyer..Hohoho. Ingat sema manusia tidak akan terlepas dari membuat kesalahan jadi maafkanla sesape yang buat salah kat korang.








Kalau korang suka post Admin,

Subscribe Blog ini melalui Email:

Tekan link ini untuk Melanggan Lawak dan Gossip harian anda melalui Email daripada "Ala-Hai!", supaya anda tidak terlepas daripada berita - berita atau gossip panas artis tempatan kita dan lawak yang mampu membuatkan anda kering gusi

Lepak dulu kat blog nih lama - lama sikit, ade banyak lagi cerita - cerita lawak dan gossip - gossip panas artis yang korang tak bace lagi kat blog nih.

Blog Widget by LinkWithin