Follow Me on Twitter

Ala-Hai! Sex Education [Scremo Version]

Zaman moden sekarang ni macam - macam pekara boleh berlaku. Perkara yang kita tak jangka berlaku pon boleh berlaku. Maklumlah masing - masing semua dah lupe Tuhan. Pikir sangat hal dunia sampai Tuhan pon dilupakan.

Nampak gambar kat bawah tuh?? Admin nak mengajar korang macam mane kita nak mengelakkan diri kita daripada terjebak dengan gejala - gejala sosial seperti merempit macam beruk, isap dadah macam doktor, beromen macam dah kawin dan yang paling teruk sekali ialah tak puasa penuh pada bulan ramadhan...hihihi...korang puasa penuh ke??



Mari kita sama - sama belajar tentang sex bersama - sama kumpulan Smosh dari Youtube.



Smosh bergabung dengan band ISMFOF ( I Set My Friend On Fire ) untuk membuat lagu tentang sex yang kelakar gila...sampai kering gusi korang..hehe.

Lagu diorang ni Screamo, so sape yang tak layan cube dengar. Memang sedap lagu diorang nih.


Lirik :

There comes a time in every mans life
when he grows hair where it used to be bare

I know you're feeling weird, but you should be happy
You don't have a vagina, that would be crappy
Because periods suck (and commas rule!)
This is Sex Education, not grammar, fool!

Chorus:
When she gives you affection, you better wear protection
That skank might have an infection, are you paying close attention?
In Sex Ed, remember what you read
Just forget what the others have said
get it through your head, use your brain before you go to bed

And it takes only one sperm cell to make a baby,
And if you think they are cute, then you must be crazy
Babies suck because they barf and poo and cry
They have the ability to pee in your eye
(OH MY GOD IT BURNS!)

And did we mention
The risk of getting STDs
Not just gross hookers have it
Even Dennis Rodman could get a bit
You don't know who Dennis Rodman is?
Well maybe you should watch more basketball
Wait a second this is not about sports
Quick fact! You can't get girls when you're wearing these shorts

Chorus:
When she gives you affection, you better wear protection
That skank might have an infection, are you paying close attention?
In Sex Ed, remember what you read
Just forget what the others have said
get it through your head, use your brain before you go to bed

Your body is growing
You will get hairy
Your puny voice will start to change
And your no-no place will feel a bit strange
Your pits will stink
You'll get zits on your face
Without this knowledge you will scare girls away
So listen to this song every day


Video ini telah mencecah lebih daripada 8 juta viewer sejak di uploadkan di Youtube. Subscriber diorang pulak sekarang ini sebanyak 1 044 826 dan menduduki tempat ketiga dalam subscriber terbanyak di Youtube.

http://www.youtube.com/user/smosh

Ini website diorang :

http://www.smosh.com





Kalau korang suka post Admin,

Subscribe Blog ini melalui Email:

Tekan link ini untuk Melanggan Lawak dan Gossip harian anda melalui Email daripada "Ala-Hai!", supaya anda tidak terlepas daripada berita - berita atau gossip panas artis tempatan kita dan lawak yang mampu membuatkan anda kering gusi

Lepak dulu kat blog nih lama - lama sikit, ade banyak lagi cerita - cerita lawak dan gossip - gossip panas artis yang korang tak bace lagi kat blog nih.

Blog Widget by LinkWithin