Follow Me on Twitter

Ala-Hai! Wayar Paling Serabut Di Dunia




Malas cerita panjang - panjang korang tengok je la yer....hehehehe






















Kalau korang suka post Admin,

Subscribe Blog ini melalui Email:

Tekan link ini untuk Melanggan Lawak dan Gossip harian anda melalui Email daripada "Ala-Hai!", supaya anda tidak terlepas daripada berita - berita atau gossip panas artis tempatan kita dan lawak yang mampu membuatkan anda kering gusi

3 comments:

wikwiki said...

serabut arr..ini wiring mana leh bikin kalau rosak nih?

Anonymous said...

Hahaha..larangan me"right click" utk elak kecurian gambar??...bagi NOOB la..bagi yang dah tau selok belok IT, menda alah ney sonang jo..molek gambo wayo2 tuh..molek tuk di copy paste jadi gambo koleksi simpanan behargo..ha ha ha

Ala-hai said...

hahaha....botol2....den sokong ekau...hehehe

Post a Comment

Lepak dulu kat blog nih lama - lama sikit, ade banyak lagi cerita - cerita lawak dan gossip - gossip panas artis yang korang tak bace lagi kat blog nih.

Blog Widget by LinkWithin