Follow Me on Twitter

Ala-Hai! Tatu Yang WTF!!

Jangan takut, tatu ni tak makan korang jek...cume tuan punye badan ni je yang bodoh tahap gaban. Badan dah lawa - lawa nak jugak diconteng...ish3. Conteng benda yang mengarut lak tuh..memang Admin tabik la ngan artis yang buat tatu nih yang kelakar giler. Lagi - lagi gambar yang last sekali tuh. Favorite Admin!!






Peringatan kepada orang Islam...Tatu itu haram!! tak boleh bawak sembahyang tau...jangan ngengade nak tatu badan korang lak nnti...susah nak beribadat nnti

Ala-Hai! Amber Chia Bertukar Jadi Harimau Seksi

Waa....Ganas nyer supermodel nih dengan touch-up menjadi Harimau untuk tujuan amal anti-pengurungan haiwan-haiwan...anti kurung...yeah!!..

"Ini kali pertama badan saya diwarnakan tetapi ia okey dan Ia memakan masa yang panjang, tetapi saya okey kerana ia adalah untuk tujuan amal."

Jadi Admin mengharapkan yang masa yang diambil oleh Amber Chia nih untuk lepak sambil badan di conteng berbaloi lah yer...harap - harap haiwan kat Zoo nanti di keluarkan dari sangkar - sangkar diorang.















Ala-Hai! Modifikasi Bagi Lampu Isyarat

Perrghh..memang lucah betol otak diorang nih, budak - budak kalo tengok mesti suka. Bukan nyer tau gambar ape pown tuh, nampak comel jek...hahaha...Kalau la benda cmnih ade kat Malaysia sure dah kene saman dah orang yang tampal benda nih...Anyway enjoy!!








Ala-Hai! Que - Linda Menimang Tengku Ratu Haidar


Memang tak terkata perasaan Que Haidar apabila melihat isteri tersayang selamat melahirkan cahaya mata diorang yang pertama yang diberi nama Tengku Ratu Haidar pada pukul 2.00 petang semalam.


"Semasa menemaninya bersalin, perasaan saya bercampur-baur...gembira, tak sabar, teruja serta takut.Walaupun saya takut dengan darah, saya kuatkan juga semangat untuk terus berada di situ sampai Linda selesai bersalin."


Oooo...kau takut darah rupenyer Que, hehehe....nanti kau...


"Alhamdulillah, semuanya selamat. Cuma Linda kurang sihat dan demam selepas bersalin kesan daripada pembedahan tersebut kerana dia alah pada ubat-ubatan," katanya yang berehat sementara daripada lakonan demi menjaga Linda dan anaknya itu."



Gambar Seksi Linda ketika mengadung

Buat masa sekarang Linda tak bersedia lagi nak menunjukkan gambar anak diorang di media masa tetapi sesape yang nak tengok bayi diorang nih pegi la lawat di Hospital Gleaneagles, Ampang.

Ala-Hai! Anith OIAM Tunjuk Jari Hantu



Gambar ini menunjukkan artis Malaysia kita yang tak beradab. Kalau nak sangat tunjuk jari pon takyah la nak amik - amik gambar post kat dunia internet nih. Kan dah memalukan diri sendiri.









Ala-Hai! Aksi Pelakon Awan Dania Di Dalam Kolam

Nama pelakon ni Admin tak tau, Tapi yang Admin tau adalah dia seorang pelakon drama bersiri Awan Dania. Anyway....layan jek gambar - gambar nih....





Ala-Hai! Pelakon Wan Sharmila Bercerai Talak Satu

Pelakon wanita Wan Sharmila yang dikenali sebagai Amy di dalam sebuah drama Kisah Kaisara telah bercerai talak 1 bersama suaminya, Fazli Baharom tepat pada pukul 10.30 pagi tadi bersamaan dengan 23 Oktober 2009 di mahkamah Syariah Johor Bahru.

Admin tak tau la yer punca penceraian diorang nih dan Admin mengharapkan korang tak marah Admin tulis entry nih pendek - pendek...hahaha....malas nyer nak tulis panjang - panjang...Dan yang terakhir sekali Admin mengharapkan diorang berdua ni reda dengan Qada' dan Qadar yang ditentukan oleh Allah.








Ala-Hai! Kehebatan Kucing Yang Mampu Bercakap



Admin rasa la kan, kalau semua kucing kat dunia leh cakap macam diorang ni kan best? mesti semua orang nak bela kucing nnti..hahaha....video nih memang kelakar tahap gaban la. Tengok berjuta - juta kali pon takkan muak la...mual pon tak...hahaha






Dan ini pulak haiwan lain yang mampu bercakap dengan manusia...




Video kat atas nih memang lawak dan mampu menghiburkan hati orang yang tengah sedih, even kalau orang yang nak mati tengok pon terus sihat....hahaha....tak logik sungguh Admin nih..thanks to pembuat video nih, memang kreatif idea ko dan harap korang buat video lagi bebanyak!!






Ala-Hai! Artis Indonesia Upskirt

Mari kita lihat sedikit sebanyak kumpulan Artis Indonesia yang Upskirt. Kantoi pulak tuh nampak suar dalam...hehehe...nasib baik tak pakai suar dalam Hello Kitty..

Acha Septriasa


Anita Hara


Revalina S Temat


Krisdayanti



Dinda Kanyadewi

Wah!! Pak cik kalau nak tengok pon cover - cover la sikit, show live ni pak cik..ish3


Ala-Hai! Pelajar Darjah 6 Dijumpai Mati Dalam Guni [18SG]

Kesian Admin tengok budak perempuan yang bernama Varsha nih. Orang bodoh dan zalim mane la yang sanggup buat macam nih kat budak perempuan nih??

Varsha dijumpai mati dalam sebuah guni yang ditinggalkan di tepi jalan. Kenapa la budak perempuan ni yang jadi mangsa, kesian dengan mak bapak dia. Baru nak amik UPSR hajat dah tak kesampaian.














Ala-Hai! Mari Kita Lihat Dalam Perut Burung Albatros

Post ini adalah salah satu contoh kesan daripada pencemaran yang dilakukan sendiri oleh manusia. Memang mengejutkan!!

Mengikut pemilik gambar ini, mayat dan bangkai burung nih tak pernah diangkat mahupun dialihkan dan tidak ada tokok tambah dekat burung nih....memang menyedihkan













>









Semua burung - burung dekat atas tu mati disebabkan kita, Manusia yang tak tahu kesan - kesan selepas melakukan perbuatan yang merosakkan Bumi kita ini.

Lepak dulu kat blog nih lama - lama sikit, ade banyak lagi cerita - cerita lawak dan gossip - gossip panas artis yang korang tak bace lagi kat blog nih.

Blog Widget by LinkWithin