Follow Me on Twitter

Ala-Hai! Artis Indonesia Upskirt

Mari kita lihat sedikit sebanyak kumpulan Artis Indonesia yang Upskirt. Kantoi pulak tuh nampak suar dalam...hehehe...nasib baik tak pakai suar dalam Hello Kitty..

Acha Septriasa


Anita Hara


Revalina S Temat


Krisdayanti



Dinda Kanyadewi

Wah!! Pak cik kalau nak tengok pon cover - cover la sikit, show live ni pak cik..ish3


Kalau korang suka post Admin,

Subscribe Blog ini melalui Email:

Tekan link ini untuk Melanggan Lawak dan Gossip harian anda melalui Email daripada "Ala-Hai!", supaya anda tidak terlepas daripada berita - berita atau gossip panas artis tempatan kita dan lawak yang mampu membuatkan anda kering gusi

Lepak dulu kat blog nih lama - lama sikit, ade banyak lagi cerita - cerita lawak dan gossip - gossip panas artis yang korang tak bace lagi kat blog nih.

Blog Widget by LinkWithin