Follow Me on Twitter

Kesakitan Pecah Dara

Kepada semua kaum perempuan yang masih dara lagi tuh, simpan la eh untuk suami korang. Admin tau entry nih agak lucah sikit kan? Takpe2...Admin nak tunjukkan kat korang semua macam mana kesakitan yang kaum Hawa nih alami ketikan pecah dara.




P/S : Nampak tak betapa sakitnya?? sampai kene spray ubat pelali lagi tuh…..ish3



Kalau korang suka post Admin,

Subscribe Blog ini melalui Email:

Tekan link ini untuk Melanggan Lawak dan Gossip harian anda melalui Email daripada "Ala-Hai!", supaya anda tidak terlepas daripada berita - berita atau gossip panas artis tempatan kita dan lawak yang mampu membuatkan anda kering gusi

Lepak dulu kat blog nih lama - lama sikit, ade banyak lagi cerita - cerita lawak dan gossip - gossip panas artis yang korang tak bace lagi kat blog nih.

Blog Widget by LinkWithin