Follow Me on Twitter

Budak Berumur 2 Tahun Hisap 40 Batang Rokok Setiap Hari

Terkejut Admin tengok cara atau style budak yang berumur 2 tahun ini menghisap rokok. Kalah pak cik yang merokok tiap - tiap hari kat kedai mamak. Ibunya Diana berkata,

Dia betul - betul ketagih. Kalau tak dapat menghisap rokok sehari dia akan mengamuk dan menghentak kepalanya di dinding. Dia memberitahu saya yang dia pening dan sakit.

Ketagihan budak kecik nih bermula apabila ayahnya, Mohammed memberinya sebatang rokok ketika umurnya 18 bulan. Apa yang ayah die cakap memang panas tol,

Anak saya nampak sihat sahaja, saya tak nampak pun apa - apa masalah.

Berapi telinga mendengar ayat tuh daripada manusia yang berumur 30 tahun nih. Lagipon budak kecik nih merokok macam orang tua. Apa - apa pun ayah budak nih memang tak bertanggungjawab. Orang mengajar anak berbuat baik, tapi lain pulak diajarnya. Bengong tol la.









Ada video jugak, Enjoice!







P/S : Agak - agak korang la eh, berapa la umur budak nih nanti bila dia mati? 5 tahun? 10 tahun? Kesian budak nih kecik - kecik dah masalah.





(PANAS) Gambar Upskirt Azza Elite dan Rozita Che Wan

Perghh kalau kita tengok gamba panas kat bawah nih dah tentunya kita boleh buat 2 kategori, Siapa paling putih dan gebu dan Peha siapa paling besar. Kompem la kategori pertama Rozita Che Wan yang akan menang dan untuk kategori kedua pulak Azza Elite la yang menang. Keputihan dan kegebuan Rozita Che Wan nih mampu membuatkan ramai lelaki yang menadah air liur mereka pabila memandang.




Berat Badan Elyana Cecah 100Kg

Sebelum nih Admin ada buat satu post pasal Berat Badan Elyana yang naik mendadak dari 51kg kepada 62kg. Tetapi kini pihak media telah dikejutkan apablia berat badan Elyana mencecah 100kg. Elyana yang memegang watak Opie, gadis pujaan ramai lelaki di dalam siri Dunia Baru. Patutlah sekarang Elyana senyap jek menyepikan diri dalam bayang - bayang. Lepas nih Elyana perlulah banyak bersenam, amalkan 5M dan jaga pemakanan baik - baik


(LAWAK) Seluar Manager Koyak!

Apela punya manager Bola Sepak nih? Orang nak tengok bola sepak, sekali tertengok kantung bola dia la pulak. Kesian ngan manager nih, kene gelak ramai - ramai. Enjoice!


(PANAS) Gambar Seksi Farahdhiya Yang Memikat Hati Memandang

Pelakon yang pernah popular dengan lakonan dramanya yang mantap, Ku Milikmu dan lagunya Bertahta Di Hati sebelum ini tidak pernah kita dengar dia sudah berpunya atau masih lagi 'available'. Tetapi Admin rase masih belum lagi ada statement yang keluar daripada mulut tuan punya badan lagi. Layan la gambar seksi, cun dan mantap lagi menawan hati Farahdhiya di bawah ini. Enjoice!





Pelakon dan Pengarah Farid Kamil Zahari, 29, diberikan ucapan tahniah dari ibunya, Datin Sharifah Bardah Syed Abdillah, 55, dan bapanya, Datuk Dr Zahari Che Dan, 58, selepas menerima Ijazah Sarjana Muda dalam bidang Teknologi Kreatif (Seni Layar) di Konvokesyen UiTM ke 72 di Universiti Teknologi MARA (UiTM). Pengarah dan pelakon, Farid Kamil Zahari turut menerima Ijazah Sarjana Muda Teknologi Kreatif (Seni Layar) pada istiadat konvokesyen itu.Farid, 29, yang bakal muncul dalam filem Lagenda Budak Setan berasa sangat gembira kerana berjaya menghabiskan pengajiannya.

Anak pertama daripada lima beradik itu berkata antara cabaran yang perlu dihadapinya ialah terpaksa bijak membahagikan masa antara kerjaya dan pengajian. Ye la kan, anak pertama kene la tunjuk contoh yang baik kepada adik - beradik kita yang tengah belajar lagi. Jangan la ko pegi hasut adik - adik korang buat jahat. Jangan Sesekali!

“Saya bertuah kerana mendapat kerjasama pensyarah dan rakan sekuliah serta keluarga,” katanya.


Farid, yang pernah mengarah filem V3 Samseng Jalanan, bakal mengarahkan filem bertajuk Kongsi pada hujung bulan ini.

P/S : Tahniah kepada Farid Kamil kerana berjaya mendapat ijazah dan harap - harap dapat mengarah filem yang lebih bagus daripada V3. Xde tapis2 lagi.



(PANAS) Tomok Mimpi Bercinta Dengan Fara Fauzana

Wahh! bukan main suka lagi Tomok dapat 'wet dream' pasal Fara Fauzana nih eh? Tomok juga meluahkan mimpinya bercinta dengan Fafau di laman web facebooknya. Mesti ade agenda disebalik mimpi Tomok nih? Mungkin dia sedang bercinta dengan Fafau ka? atau sedang buat plan nak usya2 Fafau. Nanti kita tanyer la eh tuan punya badan.



(GAMBAR) Fasha Sandha Bertudung


Pergh! kan cantik mata memandang kalau tengok Fasha Sandha bertudung lengkap menutup auratnya. Baru la dapat mengelakkan semua kontrovesi dan mengurangkan maksiat yang berlaku.







Bagus! masih lagi mengekalkan tradisi Melayu kita, makan dengan menggunakan tangan kanan. Tak macam mak cik sebelah tuh pandang Fasha pon cam nak gaduh jek..hahaha



(GAMBAR) Nasi Goreng Gila?


Pergghhh....ini confirm ramai pelanggan yang gila lepas makan kat kedai nih. Kene sediakan pegawai - pegawai Hospital Gila yang terdekat. Haha


(GAMBAR) Anak Nabila Huda, Kheisya Laila

Cepatnyer Nabila share gambar anak perempuannya yang baru dilahirkan kelmarin dan diberi nama Kheisya Laila. Rasa macam sekejap jek masa berlalu. Admin nak kongsikan kat korang semua gambar anak Nabila Huda dan suaminya yang tercinta seperti yang Admin janji. Enjoice!



Tahniah kepada seluruh kaum keluarga dan terutamanya Amy Search yang kini bergelar Datuk.

(GAMBAR) Fasha Sandha Sebagai Ikan Duyung

Hari nih Harian Metro panas mengisahkan Fasha Sandha yang sedang melalukan pengambaran drama bersiri terbaru, Duyung Aridinatha dan Fasha memegang watak duyung yang bernama Cleo di dalam drama ini. Enjoice la gambar!




(GAMBAR) Muka Johan Raja Lawak Dibaling Caawan Kaca



Johan raja lawak dilihat parah apabila mukanya dibaling dengan cawan kaca akibat daripada pergaduhan yang berlaku dengan seorang pengarah. Punca pergaduhan kami tidak tahu menahu sambil makan tauhu...hahaha.

(TAHNIAH) Nabila Selamat Melahirkan Kheisya Laila

Anak perempuan penyanyi rock popular tanah air kita Nabila Huda, telah selamat Gleneagles Medical Centre pada pukul 4.20 petang semalam. Nabila telah melahirkan anak perempuan yang diberi nama Kheisya Laila. Sweet nyer nama, mesti nama yang bagus maknanya.

Sempat posing rock lagi tuh sebelum pembedahan. Kuatnyer Nabila nih.




Kelahiran Kheisya Laila telah disahkan oleh Datuknya.



Admin mengucapkan ribuan tahniah kepada Nabila dan juga suami yang tercinta. Apa - apa pon Admin mengharapkan yang Nabila nih jaga kesihatan betol - betol semasa berpantang dan rehat secukupnya sebelum sambung balik kerja. Share la gambar anak Nabila kat sini. Semua orang tak sabar - sabar nak ngengok.





Gambar Di Malam AIM 17 Bahagian 2







































(GAMBAR) Farid Kamil Pulang Semula Ke Sekolah

Layan gambar Farid Kamil dekat sekolah KGV di Seremban pagi tadi. Sebab Farid datang situ sebab die nak repeat balik SPM. Haha takdelah, dia nak shooting filem terbaru dia la apa lagi. Mengikut sumber Admin, Farid di situ untuk shooting filem Lagenda Budak Setan.

Suka betul pompuan - pompuan nih dapat bergambar dengan Farid Kamil.


Panas sangat ke abang oi sampai sepet mate.




(Gambar) Majlis Ulang Tahun Pertama Engku Aleesya

Mari kita lihat gambar majlis ulang tahun pertama anak perempuan Erra and Emran, Engku Aleesya yang dulunya tidak berambut kini lebih comel daripada biasa. Kalau kita tengok gambar nih pon, mesti meriah kan majlis nih. Siap dengan banner besar - besar dan keknya pulak. Jangan cakap la meleleh air liur menahan






Kat bawah nih adalah buku yang menayangkan wajah Aleesya, buah tangan untuk tetamu yang hadir. Super Cute!


Muka belakang

Kulit depan


P/S : Majlis nih juga diiringi dengan doa selamat dan dengar citer dorang satu keluarga akan pergi Umrah dalam masa terdekat nih.



Lepak dulu kat blog nih lama - lama sikit, ade banyak lagi cerita - cerita lawak dan gossip - gossip panas artis yang korang tak bace lagi kat blog nih.

Blog Widget by LinkWithin