Follow Me on Twitter

(GAMBAR) Lisa Surihani Yang Cantik Tanpa Make-Up

Mari kita lihat wajah semula jadi Lisa Surihani yang memang mantap dan cantik. Cair hati kalau Admin tengok gambar Lisa nih lama - lama. Kalau orang mat salleh ataupon orang barat panggil muka yang cantik ini "Natural Beauty". Memang bersyukur pada Tuhan sebab dapat muka yang cantik berseri -seri. Enjoice!

(Gambar) Abby Abadi dan Zul Di Gym Bersama - sama

Kali ini kita tengok Abby Abadi dengan Zul nama penuhnya Zulkifli Ariffin bersama - sama bersenam di gym. Admin harapkan korang berdua nih boleh la cepat - cepat bernikah supaya dapat mengelakkan sangka buruk orang lain. Enjoice!













P/S : Tegap betol badan Zul nih dah macam askar Admin tengok. Berketul - ketul dan Abby pulak serius muka nak kurus ye? hehehe





Lepak dulu kat blog nih lama - lama sikit, ade banyak lagi cerita - cerita lawak dan gossip - gossip panas artis yang korang tak bace lagi kat blog nih.

Blog Widget by LinkWithin