Follow Me on Twitter

(GAMBAR) Kehebatan Jepun Dalam Membaiki Dalam Masa Singkat

Memang admin respect giler vavi kat pekerja - pekerja yangn di Jepun neh. Memang pantas dan gempak giler kerja diorang yang membaiki jalan akibat gempa bumi baru - baru neh dengan mengambil masa 6 hari sahaja.





P/S : Jalan yang teruk macam neh pon leh baiki dalam masa 6 Hari. Kalau kat Malaysia agak - agak berapa lama masa ambik? Tinggalkan komen kat bawah!!

(Video) Iklan Lama Malaysia Yang Super Funny

Memang tergelak giler la bila admin tengok iklan neh. Memang bernas idea diorang yang cipta idea untuk iklan di Malaysia

(GAMBAR) Made In Malaysia

Memang unik betul owner motor nih. Sampai tayar kereta sorong pon nak sumbat kat Ex5. Haha

Lepak dulu kat blog nih lama - lama sikit, ade banyak lagi cerita - cerita lawak dan gossip - gossip panas artis yang korang tak bace lagi kat blog nih.

Blog Widget by LinkWithin