Follow Me on Twitter

(GAMBAR) Kehebatan Jepun Dalam Membaiki Dalam Masa Singkat

Memang admin respect giler vavi kat pekerja - pekerja yangn di Jepun neh. Memang pantas dan gempak giler kerja diorang yang membaiki jalan akibat gempa bumi baru - baru neh dengan mengambil masa 6 hari sahaja.





P/S : Jalan yang teruk macam neh pon leh baiki dalam masa 6 Hari. Kalau kat Malaysia agak - agak berapa lama masa ambik? Tinggalkan komen kat bawah!!

Kalau korang suka post Admin,

Subscribe Blog ini melalui Email:

Tekan link ini untuk Melanggan Lawak dan Gossip harian anda melalui Email daripada "Ala-Hai!", supaya anda tidak terlepas daripada berita - berita atau gossip panas artis tempatan kita dan lawak yang mampu membuatkan anda kering gusi

Lepak dulu kat blog nih lama - lama sikit, ade banyak lagi cerita - cerita lawak dan gossip - gossip panas artis yang korang tak bace lagi kat blog nih.

Blog Widget by LinkWithin