Follow Me on Twitter

(LAWAK) Mari Belajar Bahasa Jepun Cara Pantas

Mari kita belajar bahasa Jepun bagi menambah ilmu kita tentang mudahnya bahasa orang neh.

01. Yang pemarah – KEIJI CACIMAKI

02. Yang suka berjimat – SAYORI SUKAMURA

03. Yang bisu – KIETA TADASORA

04. Yang suka makan nasi – NANACHi KASIBANYA

05. Yang suka layan blues – APO NADIKATO




06. Yang suka belajar – ASHIKO ULANGKAJI

07. Yang kerap bikin kacau – WAKASI HURUHARA

08. Yang sangat kedekut – MATIMATI TAMOKASI

09. Yang suka sangat tidur – ICHIBAN TIDOMATI

10. Yang suka mengintai – HINTAI AKOSUKA

11. Yang tua – TARAGIGI PADANMUKA

12. Yang kena tinggal bini – SUSAHATI BINILARI

13. Yang suka merempit – SAJA CARIMATI

14. Yang Lembab – AYUMI CIPUTBABI

15. Yang suka BERSUMPAH – SAIIFOOL BAUKARI


P/S : Nama - nama yang kat atas nih xde kene mengena dengan orang yang masih hidup atau yang telah meninggal dunia, kalau terasa harap maafkan. Hihi

(VIDEO) Iklan Thailand Yang Super Funny

Hahaha, tu la time kecik - kecik dulu tak nak ambek Thai Edukesyen


(GAMBAR) Cara Mudah Untuk Tengok Kegunaan iPad

Tutup iPad tuh, dan kita boleh lihat kesan cap jari korang kat screen iPad tuh

(GAMBAR) Hanya di Asia Sahaja

Takleh berhenti gelak tengok gambar nih, Super funny btol la orang Asia sekarang and macam - macam benda yg pelik jek diorang buat.






Lepak dulu kat blog nih lama - lama sikit, ade banyak lagi cerita - cerita lawak dan gossip - gossip panas artis yang korang tak bace lagi kat blog nih.

Blog Widget by LinkWithin